کارامل ابتدا مایع بوده و کم کم سفت میشود. این رنگ آشنا و چشم نواز، در غلظتهای مختلف، رنگهای زرد روشن تا قهوهای تیره را ایجاد میکند. از کارامل خشک در مخلوطهای خشک استفاده میشود.
طبقهبندی کارامل :
بر طبق تعاریف استانداردهای موجود، چهار نوع رنگ کارامل موجود می باشد :
نوع اول یا کارامل ساده از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها و یا بدون حضور اسید و بازها به دست میآید.
نوع دوم یا کارامل سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها و در حضور سولفیت به دست میآید.
نوع سوم یا کارامل آمونیاکی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها و در حضور ترکیبات آمونیوم به دست میآید.
نوع چهارم یا کارامل آمونیاکی سولفیتی از فرایند حرارت دادن کربوهیدراتها و در حضور ترکیبات آمونیوم و سولفیت به دست میآید.
در بین کاراملها نوع آمونیاکی آن تیرهتر از سایر کارامل ها می باشد و در فرآوردههای قنادی کاربرد بیشتری دارد ولی نوع چهارم آنها اکثرا در تهیه نوشیدنیها به کار میرود.
کارامل های نرم تا مایع کاملاً روان در بستنی و شربتها یا سسهای تزئینی استفاده میشوند.
کارامل های دارای چسبندگی زیاد در شکلاتها مورد استفاده قرار می گیرند.
و کارامل های سفت که خاصیت جویدن و قابلیت برش و لوله شدن را دارند برای تافیهای سفت استفاده میشوند. .
مهمترین ماده اولیه کارامل، شیر است و کارامل حاوی 1 تا 3 درصد پروتئین شیر میباشد. ویژگیهای شیر به کار رفته در کارامل از جمله محتوی پروتئین و عناصر معدنی آن نقش مهمی در ویژگیهای کارامل نهایی دارند.
کاربرد کارامل :
در تولید سرکه، نوشابهسازی، سرکه سازی، تولید ماءالشعیر، تولید نان و شیرینی ، تولید انواع سس و تولید فرآورده های گوشتی از کارامل استفاده میکنند.
تحقیقات مختلف نشان می دهد که هیچگونه عوارض سوئی در اثر مصرف کارامل گزارش نشده است. از این رو در صورت استفاده درست و مطابق مقررات موجود از کارامل، احتمالاً هیچ گونه ضرری متوجه مصرفکنندگان نخواهد شد.
فروش کارامل :
جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.
09199367030 حسنپور
03195023715 حسنپور
درباره این سایت