دی استات سدیم یا پیماریسین پودرسفید کریستالی با قابلیت جذب رطوبت است. این ماده به دلیل تأثیر روی قارچ ها و باکتری ها به نان نیز اضافه می شود.
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.
دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و . به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.
غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.
دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.
درباره این سایت