بهعلت خاصیت ضدباکتری خردل لازم نیست در یخچال نگهداری شود زیرا باکتریهای مضر در ان رشد نخواهند کرد. البته اگر در یخچال نگهداری نشود تندی خود را سریعتر از دست میدهد و بهتر است در جای بسته، تاریک و خنک نگهداری شود. اگر خردل برای مدت زیادی خارج از یخچال بماند ممکن است تلخ شود.
انواع خردل شامل خردل سیاه، خردل قهوه ای هند، خردل سفید یا زرد می باشد.
خردل سفید یا همان زرد طعم ملایم تری نسبت به دیگر انواع آن دارد. تندی عطر و طعم خردل سیاه به نوعی بیشتر است.خردل قهوه ای به نسبت دیگر نوع ها تیزی بیشتری دارد.
خردل به صورت دانه ای، پودری و روغنی در دسترس هستند که توصیه می شود به منظور جلوگیری از آلودگی های محیطی آنها را به صورت دانه ای تهیه کنید. شرایط نگهداری خردل به صورت پودری به مدت شش ماه و دانه ای آن به مدت یک سال است در صورتی که در جای خنک و تاریک و در ظروف محکم و مقاوم نگهداری شود. طبع خردل بسیار گرم و خشک است . به این نکته توجه شود که خردل دارای خواص آنتی باکتریال است و نیازی نیست که آن را در یخچال نگهداری کنید.
جهت اطلاع ازقیمت، خرید و نحوه سفارش تماس بگیرید.
09199367030 حسنپور
03195023715 حسنپور
درباره این سایت